Adviseert de goede vriend Vorig | Daarna

Wie met Pegase in het buitenland een golfvakantie onderneemt


Pegase werkt samen met de Vlaamse Vereniging voor Golf. Niet zomaar een partnership: Pegase is Golden Partner van de ANDX. De Vereniging wil aan de ene kant de golfsport laten groeien, maar anderzijds ook waken over de kwaliteitszorg en de basisregels van de sport. En daar horen respect voor regels en etiquette bij. Zowel voor beginnelingen als voor de grootste professionals.

Voordelen

Wie met Pegase in het buitenland een golfvakantie onderneemt, kan rekenen op een reeks in het oog springende voordelen. Hier en daar kunt u zelfs tot 50 % korting op de green fees bekomen. Maar dat is niet alles.

Pegase neemt ook geen extra commissie op de tarieven die het van de golfuitbater heeft doorgekregen. Er geldt enkel een reserveringsbedrag van 20 euro per dossier, ongeacht het aantal fees dat gereserveerd wordt.

Verder bieden we u gewaarborgde starttijden, de mogelijkheid om verschillende golfterreinen met elkaar te combineren en een aantal voordelige green fee pakketten. Op een aantal vluchten mag u bovendien uw golfmateriaal gratis meenemen. Zo slaat u de bal nooit meer mis.

Pegase staat ook achter de ecologische missie van de ANDX: golf spelen moet samengaan met respect voor natuur en stedenbouw. Maar Pegase doet nog meer. Het sponsort de Beker van Vlaanderen, het grootste golftoernooi van België. Bovendien wordt Pegase gastheer voor de organisatie van twee Kampioenschappen van Vlaanderen. De Pegase Senioren 4BBB vindt plaats op 13 en 14 juni 2006, op de Brabantse Golf van Melsbroek. En de Pegase Heren/Dames heeft plaats op 9 en 10 september 2006, in Postel-Mol (Steenhoven Country Club)..

 

Meer info: http://www.pegase.be/


 

Het sorteren:0

Ik zei

seccode