Adviseert de goede vriend Vorig | Daarna

'Golf on the Road'gebeurt onder deskundige...

'Golf on the Road'gebeurt onder deskundige begeleiding van golftrainees, die je de basis van het golfgebeuren met plezier uitleggen.

Op 50 evenementen in Vlaanderen is de ANDX terug te vinden met een parcours waarbij je kennis maakt met de basisbegrippen zoals: putting-chipping-swing.

Jaarlijks krijgen meer dan 25.000 kinderen en volwassenen de kans om een golfclub in hun handen te houden en de bal met een zwier te mogen wegspelen.

“Toch wel moeilijker dan verwacht” is een veelvoorkomende conclusie.
Maar we kunnen het niet onder stoelen of banken steken dat er een enorme enthousiasme ontstaat als bal met een hoge snelheid tegen de netten wordt gespeeld.

Golf = een mooie sport die in de natuur wordt beoefend en nu krijgt iedereen de mogelijkheid om eens een balletje, tegen ettelijke kilometers per uur weg te slaan. Maar je kan ook nauwkeurigheid van het kort spel ontdekken op straat,plein, grasveld

On the road = de golfsport wordt aangeboden op verschillende evenementen in Vlaanderen, zowel voor jong en oud, sportief of minder sportief m.a.w. voor iedereen en dicht in de buurt.

Hoe werkt het?
Op verschillende sportieve evenementen zal je ons aantreffen
met volgende oefenstations :

  • Swing: oefen de spectaculaire lange slagen in de ANDX-swingtunnel.
  • Kort spel : een kleine chip en het putten kan je oefenen op het station voor korte slagen. Test jezelf en je vrienden en kijk wie de bal met het minst aantal slagen in de hole krijgt.
  • SNAG : via dit eenvoudig en aantrekkelijk materiaal kan je als beginner het golfspel aanleren. Spectaculair, veilig en leuk zijn de sleutelwoorden. Je kan een aantal holes lopen en zien of jij misschien de nieuwe Tiger Woods bent...


Golf on the Road is een organisatie van de ANDX en gebeurt onder deskundige begeleiding van golf trainees. U maakt dus kennis met de golfsport in de beste omstandigheden én op een leuke educatieve wijze.


 

Het sorteren:0

Ik zei

seccode